Over Ons

“Wat we doen is vrij simpel. Hoe we het doen, maakt het grote verschil”

DEX Partyrent is in 2007 opgericht door Rob Hendriks en Koert Kluitman. Ons bedrijf in party- en horecabenodigdheden heeft elk jaar een gezonde groei doorgemaakt.

DEX Partyrent is onder meer actief voor horeca- en cateringbedrijven, organisatie- en evenementenbureaus. Maar ook voor scholen, bedrijfsleven, overheden en particulieren staan wij klaar. Met een groot assortiment producten geven wij een sfeervolle invulling aan feesten, partijen en evenementen. Of dat nu gaat om een intieme bijeenkomst met enkele gasten, of een megafestijn met 2.000 deelnemers. Wat de klant ook wil, Rob en Koert regelen het. Want nee-verkopen is er niet bij!

DEX Partyrent beschikt over een groot eigen assortiment party- en horecabenodigdheden. Dankzij een strakke, perfect georganiseerde logistiek kunnen wij – naast toelevering – ook de volledige inrichting van een evenementenlocatie voor onze rekening nemen. Altijd geheel volgens afspraak en keurig op tijd. Uiteraard met een heldere offerte vooraf.

Meer weten en een offerte?

Op zoek naar party- en horecabenodigdheden? Vraag snel een offerte aan. Via de groene button boven aan deze pagina kunt u een aanvraag doen in onze webshop.

Mogen wij meedenken?
We horen het graag.

Informaticaweg 10
7007 CP DOETINCHEM
TEL: 0314-393933
info@dexpartyrent.nl

Meer informatie